Ziyech geniet van Schöne-zwabber: "Hij raakte 'm lekker"

21 oktober 2018, 10:19

Hakim Ziyech zag zaterdagavond teamgenoot Lasse Schöne op prachtige wijze de score openen tegen sc Heerenveen. Na twee minuten spelen schoot de Deense middenvelder de bal vanaf een meter of 35 achter Warner Hahn. Zijn doelpunt was de opmaat voor de 0-4 overwinning van Ajax.

Ziyech genoot zichtbaar van de openingstreffer. "Als je vraag wat het moment van de avond was, dan was dat wel de 0-1", zegt de Marokkaanse middenvelder in gesprek met FOX Sports. "Hij raakte 'm lekker. En de bal ging er ook nog mooi in, dus daar kan ik wel van genieten."

In de wedstrijd voor de interlandperiode raakte Ziyech geblesseerd aan zijn hamstring. Hoewel hij zich afmeldde voor de nationale ploeg van Marokko, bleek de blessure niet ernstig. "Het was gunstiger dan ik had verwacht. Ik had verwacht dat ik er langer uit zou zijn, maar de MRI gaf wat anders aan."

Ziyech zal er ook bij zijn als Ajax het dinsdag in de Champions League opneemt tegen Benfica. "Er komt weer een Europese wedstrijd aan, daarin zullen we ook weer volle bak gaan", besluit de middenvelder. Na het duel met Benfica staat voor Ajax het komende weekend de kraker tegen Feyenoord te wachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen