Jørgensen vreest voor spijt en wil een stap hogerop maken

21 oktober 2018, 10:38

Feyenoord is waarschijnlijk niet het eindstation van Nicolai Jørgensen. Hoewel de Deense spits gelukkig is in Rotterdam, hoopt hij in de toekomst een stap hogerop te maken. Jørgensen, net weer hersteld van een slepende voetblessure, speelt sinds iets meer dan twee jaar bij Feyenoord en heeft nog een contract tot de zomer van 2021.

In de winterstop van het vorige seizoen leek Jørgensen op weg naar Newcastle United, maar Feyenoord wees een bod van de Engelse club van de hand. Is de tijd rijp en vindt hij een geschikte match, dan hoopt de Deen alsnog een transfer te maken. "Als ik de rest van mijn carrière hier blijf, denk ik achteraf misschien dat ik iets heb laten liggen", zegt hij tegen de NOS.

Hoewel hij de ambitie heeft om te vertrekken, zou de Feyenoord-spits een vertrek uit Rotterdam lastig vinden. "Ik had nooit gedacht dat ik het lastig zou vinden om een club te verlaten, omdat ik nooit echt veel gevoel bij een club heb gehad. Feyenoord, de stad Rotterdam, het voelt als thuis voor mij. Het zou lastig zijn om ooit hier weg te gaan, want ik ben hier heel gelukkig."

Voetblessure

Door een voetblessure speelde Jørgensen dit seizoen nog maar vier wedstrijden voor Feyenoord. Tijdens het WK kreeg hij pijn in zijn voet. Die pijn keerde in de voorbereiding op het nieuwe seizoen terug. "Ik wist niet wat ik moest doen en hoe lang het zou duren voordat ik zou zijn hersteld. Gelukkig ben ik nu weer fit en geniet ik nog meer van het spelletje. Want als je niet kan spelen, realiseer je je hoe mooi het is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen