Utrecht blijft stijgen onder Advocaat: "Het zit een beetje mee"

4 november 2018, 20:56

Het spel is nog niet sprankelend, maar onder Dick Advocaat heeft FC Utrecht de weg naar boven ingezet. De Domstedelingen wonnen zondag met 3-0 van ADO Den Haag en zijn daardoor gestegen naar de vijfde plaats in de Eredivisie. De 71-jarige trainer denkt dat het zijn ploeg op dit moment niet aan geluk ontbeert.

De eerste helft van het duel met ADO Den Haag vond Advocaat rommelig. "Weinig overleg en veel balverlies. Dan heb je het enige geluk dat je daar in de rust iets van kan zeggen en dan hoop je dat het in de tweede helft beter gaat", zegt de oefenmeester via de officiële kanalen van Utrecht.

Door een goal van Cyriel Dessers was Utrecht vroeg in de wedstrijd op 1-0 gekomen. Na rust liep de thuisploeg via Willem Janssen en Joris van Overeem uit naar 3-0. "Bij ons zit het op dit moment een beetje mee dat we op de goede momenten de tweede goal maken, anders weet je niet wat er gaat gebeuren. De eerste zestig minuten was Utrecht niet in de beste vorm. Toen was er ook niet veel dreiging van ADO, maar je weet toch dat ze spelers hebben die iets kunnen veranderen. ADO moet niet gelijk in paniek raken, ze hebben genoeg kwaliteiten om het geluk weer terug te krijgen."

De zege op ADO was voor Utrecht de vierde zege op rij. De Domstedelingen stonden iets meer dan een maand geleden nog vijftiende, nu bezetten zij de vijfde plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen