Krantenkoppen vol lof over 'magnifiek Oranje' in De Kuip

17 november 2018, 08:53

Een uitstekend voetballend Oranje versloeg gisteren overtuigend de regerend wereldkampioen Frankrijk. In De Kuip wonnen de mannen met 2-0 van de Fransen en de krantenkoppen waren daardoor niets minder dan vol lof over de 'tot voor kort een onmogelijk geachte prestatie'. Een overzicht van de ochtendkranten van zaterdag.

Algemeen Dagblad spreekt van een 'tot voor kort onmogelijk geachte prestatie'. De krant zag dat de Fransen nauwelijks kansen kregen in De Kuip. "Werkelijk geen greintje energie wensten de Fransen te verspelen in de Kuip, diep terugzakkend op eigen helft, alsof hier niet de wereldkampioen speelde, maar pakweg De Graafschap, Litouwen of Albanië."

Volgens Trouw 'stal en heroverde' het Nederlands elftal de harten. "Weer kon ook bondscoach Koemen grijzend toezien. Hij heeft natuurlijk geen toverstok, maar wat heeft hij de nationale ploeg in betrekkelijk korte tijd hervormd." Acties van Mattijs de Ligt, Frenkie de Jong en Steven Bergwijn kregen aandacht van de krant. "Nederlandse talenten stonden pal tegen de sterren van het WK."

De Volkskrant is onder de indruk van Oranje en omschrijft het als 'een elftal met klasse, vriendschap en liefde', terwijl De Telegraaf van een 'magnifiek Oranje' wilt weten.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen