Van Dijk ziet ploegmaat Robertson snel Liverpool-captain worden

5 december 2018, 19:57
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/andy-robertson">Andy Robertson
V (L) - Liverpool
€42M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/andrew-robertson-1136">Andy Robertson is hard op weg om de captain van Liverpool te worden. Tenminste, dat stelt zijn ploeggenoot Virgil van Dijk. Volgens de aanvoerder van het Nederlands elftal ontwikkelt de Schot zich uitstekend. "Hij is al een leider."

Vorig jaar kwam Robertson over van Hull City. Inmiddels is hij onomstreden in het elftal van Klopp. Van Dijk, die afgelopen weekend tegen Everton de aanvoerdersband droeg vanwege de absentie van Jordan Henderson, is onder de indruk van Robertson.

"Als hij zich blijft verbeteren, wordt hij de nieuwe aanvoerder van Liverpool", stelt Van Dijk bij de BBC. "Hij is al een leider. Andy doet het heel goed en zet ongelooflijke stappen in zijn carrière."

Sowieso hebben Schotten als Robertson een speciaal plekje in het hart van Van Dijk, aangezien hij zelf drie jaar lang voor Celtic speelde. Zijn tijd daar was een leerzame, weet de belangrijke pion van Liverpool en Oranje. "Het was een geweldige tijd voor mijn ontwikkeling."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen