ADO Den Haag verlengt contract met hoofdsponsor Cars Jeans

8 december 2018, 21:51   Bijgewerkt: 8 december 2018, 21:58

ADO Den Haag heeft verlengd met hoofdsponsor Cars Jeans. Het kledingmerk, tevens naamgever van het stadion, verlengde het contract tot medio 2022. Sinds 2017 zijn beide partijen aan elkaar verbonden. "Het is een teken van waardering en wederzijds vertrouwen voor de lange termijn", aldus ADO-directeur Mattijs. Manders.

De samenwerking tot nu toe stemde tot tevredenheid. "In de eerste anderhalf jaar is duidelijk geworden dat ADO Den Haag en Cars Jeans zichzelf met elkaar kunnen identificeren en dat de bedrijven uitstekend in elkaars visie passen", zegt Manders op het clubkanaal van ADO. "Dat wordt maar weer eens onderstreept door deze verlenging, terwijl het contract nog niet eens afliep."

Cars Jeans indentificieert zich met de mentaliteit van ADO. "Het is gewoon een gezellige club, waar prestaties uiteraard wel het belangrijkst zijn. De belangrijkste reden voor ons om met ADO Den Haag samen te werken is dat we onder het huidige management een goed gevoel hebben bij de toekomst van ADO Den Haag", aldus Cees van Bueren, algemeen directeur van Cars Jeans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen