Van Bommel weer even in Milaan: "Zijn ze niet blij mee"

11 december 2018, 23:34

Met PSV keerde Mark van Bommel terug in Milaan. Als speler van AC Milan kende hij er een mooie tijd en ook als coach van de Eindhovenaren was hij dankzij het 1-1 gelijkspel tegen Internazionale niet ontevreden. "Als je ziet waar wij gestart zijn, is dat wel een ontwikkeling."

Met twee punten uit zes Champions League-wedstrijd wedstrijden lijkt het op papier een kansloze campagne, maar Van Bommel wil daar bij Veronica niets van weten. "Van de zes wedstrijden kom je vier keer op voorsprong. Dat hielden we niet vol, maar we hielden wel twee keer stand. Als je ziet waar wij gestart zijn, is dat wel een ontwikkeling."

De ontwikkeling die zijn ploeg heeft doorgemaakt, stemt Van Bommel dan ook tevreden. "We kunnen ons meten met deze ploegen. Die twee punten doen niets af aan onze prestatie." Het ontbeerde ook een beetje aan geluk, vond de coach. "Het was niet zo dat we vandaag uitgespeelde kansen kregen, maar we hadden kunnen winnen."

Bij zijn terugkeer in het stadion van Internazionale en AC Milan werd de oud-speler van de aartsrivaal flink uitgejoeld. Na de uitschakeling van Inter, zal hij zich niet geliefder hebben gemaakt. "Daar zijn ze niet blij mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen