FC Dordrecht houdt Summerville voorlopig buiten de spotlights

13 december 2018, 15:14

Crysencio Summerville geeft de komende tijd nog geen interviews. FC Dordrecht wil de zeventienjarige aanvaller voorlopig buiten de spotlights houden. De Eerste Divisie-club huurt het toptalent de rest van het seizoen van Feyenoord, dat hem na een vechtpartij met teamgenoot Mats Knoester besloot uit te lenen.

"Hij heeft veel meegemaakt de laatste weken", zegt Scott Calderwood tegen RTV Rijnmond. "Laat hem maar lekker in de luwte gaan voetballen. Ik hoop dat hij zijn voeten laat spreken. Het is een heel mooi ventje, hij ziet er nog heel jeugdig uit, maar kan zo verschrikkelijk goed voetballen. Een genot om naar die jongen te kijken."

Naar aanleiding van het incident werd Summerville flink gestraft door Feyenoord. "Wat in het verleden is gebeurd, is vergeten", gaat de interim-trainer van Dordrecht verder. "Hij zal daar nog aan herinnerd worden tijdens zijn carrière, maar dat ligt ook aan hemzelf. Als hij het heel goed doet, net zoals in de jeugd van Feyenoord, denk ik dat hij snel van dat stempel af is. Jonge jongens maken wel eens verkeerde keuzes, maar je moet ze altijd weer een kans geven."

Summerville traint al mee in Dordrecht, maar zal pas na de winterstop in actie komen voor de Eerste Divisie-club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen