Locadia én Pröpper blij met het doelpunt van Locadia

27 december 2018, 07:57

Jürgen Locadia heeft prachtige kerstdagen achter de rug: de aanvaller van Brighton & Hove Albion zat lang op een dood spoor bij zijn club in de Premier League, maar kreeg op Boxing Day een kans en liet die niet liggen. Dankzij zijn doelpunt greep Brighton een punt tegen Arsenal. "Dit was een van mijn beste wedstrijden in de Premier League."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Het is mooi om op Boxing Day te scoren, en dan ook nog tegen Arsenal. Het ging goed. Fijn dat ik de kans kreeg", aldus de aanvaller, die eerder nog liet weten open te staan voor een vertrek bij de Premier League-club, die hem afgelopen winter overnam voor zo'n zestien miljoen van PSV. Tot de afgelopen twee duels - die hij speelde vanwege blessurelleed en absentie bij de concurrentie, zo is oud-AZ'ers Alireza Jahanbakhsh op weg naar de Azië Cup - kreeg hij weinig kansen.

{image[330493][right-half][]}Pröpper tevreden

Ook landgenoot Davy Pröpper is blij met de kansen die Locadia krijgt. "Hij heeft lang moeten wachten op zijn kans, dus ik ben blij voor hem. Ik ken hem goed uit Nederland en kijk er naar uit om hem vaker in ons team te hebben en hem vaker te zien scoren."

Op de clubsite ging de middenvelder, die zelf ook uitstekend speelde, in op het goede resultaat (1-1). "Maar als we nog geduldiger waren in de afronding, had het zelfs nog beter kunnen zijn", vond Pröpper. "In de slotfase hadden wij de meeste kans om te winnen, dus dat stemt ons tevreden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen