Van Bommel: "Tweede helft was matig tot slecht"

16 juni 2006, 21:50

Volgens Mark van Bommel was de wedstrijd tegen Ivoorkust een duel met twee gezichten. Voor rust speelde Nederland volgens de Limburgers prima, maar wat de ploeg na de rust liet zien was volgens hem beneden peil. "We mogen nu natuurlijk heel blij zijn, maar we moeten ons wel beseffen dat we als ploeg verder moeten", waarschuwt hij tegen FCUpdate.nl.

"De eerste helft was van onze kant redelijk tot goed. Daarna zijn we het kwijt geraakt", is de korte en bondige analyse van de middenvelder. "Het leek wel alsof we onbewust wat gas terug namen en we slaagden er niet in om dat te herstellen. Na de 2-0 hebben we eigenlijk niet meer gevoetbald. Na de rust was ons spel matig tot slecht."

fans

fans

Overigens was Van Bommel furieus over de gele kaart die hij kreeg. "Die nummer vijf van Ivoorkust vroeg de hele tijd om kaarten voor de tegenstander. Eigenlijk had hij daarvoor gewoon zijn tweede gele kaart moeten krijgen, maar in plaats daarvan kreeg ik een kaart. Dat is natuurlijk jammer."

Na het treffen met Ivoorkust wacht komende woensdag Argentinië, waarin Oranje moet spelen voor groepswinst. Veel wil Van Bommel echter nog niet denken aan dat duel. "We gaan de komende dagen maar eens rustig kijken hoe we er voor staan. Misschien staan er jongens op scherp die dan liever niet spelen, maar dat weet ik nu nog niet. Dat zien we de komende dagen wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen