Groenendijk gaat 'niet mauwen' bij transfer El Khayati

9 januari 2019, 12:40

Het is vooralsnog rond Abdelnasser El Khayati, maar uiteraard kan er zomaar een club komen voor de smaakmaker van ADO Den Haag. Trainer Alfons Groenendijk wil zijn sterspeler niet hinderen als er een mooie club voor hem komt.

De aanvallende middenvelder was in de eerste seizoenshelft goed voor twaalf goals en vijf assists. "Nasser is doorslaggevend voor ons qua doelpunten en assists, meer dan andere belangrijke spelers dat bij hun clubs zijn", zegt Groenendijk tegen Voetbal International. Hij hoopt uiteraard dat zijn sterspeler blijft. "Maar als hij deze maand een mooie transfer kan maken, ga ik als trainer niet lopen mauwen. Dan heeft hij dat helemaal zelf verdiend en zie ik het ook als een compliment voor ons als staf, dat hij zo'n stap vanaf ADO maakt."

De coach kan op dit moment weinig zeggen over de kansen dat El Khayati blijft. "Ik heb hem er uitgebreid over gesproken. Er is belangstelling, maar het zijn op dit moment nog niet de clubs die hem echt aanspreken. Dus ik hoop nog steeds dat Nasser blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen