Liverpool heeft geen haast met vastleggen jarige Hoever

18 januari 2019, 18:47

Ki-Jana Hoever viert vrijdag zijn zeventiende verjaardag en kan zodoende zijn eerste profcontract bij Liverpool tekenen. The Reds lijken echter geen haast te hebben met het vastleggen van de jonge Nederlands verdediger, zo valt uit de woorden van Jürgen Klopp op te maken. Hoever maakte onlangs zijn debuut voor Liverpool.

"Als je zeventien bent, dan moet het level heel cool zijn, toch? Mag je in Engeland al in een auto rijden op je zeventiende? Wauw!", aldus Klopp op de persconferentie. "Maar jonge spelers zoals hij moeten nog grote stappen zetten. Het komt wel goed met Ki-Jana. Hij s gelukkig en we hebben hem een toekomstbeeld voor hem uitgetekend."

Hoever maakte in het FA Cup-duel met Wolverhampton Wanderers zijn debuut voor Liverpool. "Hij moet die stappen nu in zijn eentje zetten, uiteraard met onze ondersteuning", gaat Klopp verder. "We maken ons op dit moment geen zorgen over een contract. Er waren meerdere redenen voor hem om naar Liverpool te komen. Nu is hij hier en werken we dagelijks met hem."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen