Schöne verkiest de landstitel boven succes in Europa

18 januari 2019, 19:03

De landstitel of Europees succes? Voor Lasse Schöne is de keuze niet moeilijk. De Deense middenvelder hoopt het met Ajax ver te schoppen in de Champions League, maar het winnen van Eredivisie gaat voor de Deen boven alles.

"Ik wil gewoon die schaal weer naar Amsterdam halen. Dat staat bovenaan, Europees succes is natuurlijk mooi en dat hebben we nu ook. Maar als je dan vraagt: 'Wat wil je liever, tweede worden in de Eredivisie, of de halve finale van de Champions League halen?' Dan weet ik het wel", zegt Schöne tegen Ajax TV.

"Het kampioenschap is gewoon heel belangrijk. Die schaal moet gewoon weer terugkomen. En het is belangrijk dat het weer gaat gebeuren", gaat de Deense middenvelder verder. Schöne wist in het verleden al twee keer kampioen te worden met Ajax.

De Amsterdammers hervatten zondag de Eredivisie met een thuisduel met sc Heerenveen. In de Champions League neemt Ajax het in de achtste finale op tegen Real Madrid. De 33-voudig landskampioen is ook nog actief in de KNVB Beker, waar Heerenveen de volgende tegenstander zal zijn.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen