Goal na achttien tellen niet genoeg voor MVV tegen Jong PSV

21 januari 2019, 22:03

Al na achttien seconden liet MVV het net bollen in de uitwedstrijd tegen Jong PSV, maar genoeg voor de winst was dat niet voor de Limburgers. De bezoekers zagen de thuisploeg langszij komen en moesten genoegen nemen met een 2-2 remise.

MVV draait niet goed en staat momenteel veertiende in de Eerste Divisie. Toch kwam het al snel op voorsprong op De Herdgang. Joeri Schroijen promoveerde een voorzet van Joshua Holtby tot doelpunt en hielp de bezoekers aan een 0-1 voorsprong. Lang bleef die stand niet staan, omdat Matthias Verreth kort daarna een penalty benutte. Vervolgens was het woord aan Shermar Martina. De speler van MVV passeerde enkele PSV'ers en veegde de bal daarna prachtig in de kruising: 1-2.

Wederom kwam MVV dus op voorsprong en wederom was het niet genoeg voor de winst. Een afstandsschot bleek te moeilijk voor Luuk Koopmans, waarna PSV-goudhaantje Joël Piroe de bal tegen de touwen werkte. Dat was een domper voor MVV, dat het duel niet met elf man eindigde. Luc Mares kreeg zijn tweede gele kaart en moest voortijdig inrukken.

Jong PSV staat momenteel zesde, acht plekken hoger dan de formatie uit Maastricht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen