Barcelona hoopt vurig op De Jong: "We kunnen enkel wachten"

22 januari 2019, 14:12

FC Barcelona hoopt Frenkie de Jong ervan te hebben overtuigd te kiezen voor een toekomst bij de Catalaanse club. Technisch directeur Éric Abidal reisde afgelopen donderdag met een topdelegatie van Barça af naar Amsterdam om te praten met de 21-jarige middenvelder en diens zaakwaarnemer Ali Dursun. Naast Barcelona zijn ook Paris Saint-Germain en Manchester City in de markt voor de Ajacied.

Abidal wil weinig kwijt over de toekomst van De Jong. "Vragen hierover moet je aan de speler zelf stellen. Hij weet van de interesse van de vele clubs en zal zijn beslissing nemen. We kunnen enkel wachten, zoals iedereen", aldus de technisch directeur van de Catalanen, geciteerd door Mundo Deportivo. Abidal ontkent niet dat het gesprek heeft plaatsgevonden. "De reizen horen bij ons werk. Het is geen geheim, maar we gaan ook niet overal commentaar op geven."

Begin december wist De Telegraaf te melden dat de Ajacied voor een bedrag van 75 miljoen euro de overstap naar Paris Saint-Germain gaat maken. Kort daarna ontkende De Jong al een beslissing over zijn toekomst te hebben genomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen