Overbodige Ajacied Cassierra vindt onderdak in Argentinië

31 januari 2019, 13:54   Bijgewerkt: 31 januari 2019, 17:16

Ajax is verlost van Mateo Cassierra. De overbodig geworden spits vervolgt zijn carrière bij het Argentijnse Racing Club, waar ook oud-Ajacied Dario Cvitanich speelt. Ajax verhuurt de Colombiaan voor anderhalf jaar en is de deal inclusief een optie tot koop, melden de Amsterdammers.

Cassierra kwam twee jaar geleden over van Deportivo Cali, een club uit zijn vaderland. Dat gebeurde tegelijkertijd met de komst van Davinson Sanchez. Waar Sanchez na een jaar vertrok naar Tottenham Hotspur, beleefde Ajax weinig plezier aan Cassierra. De 21-jarige spits speelde vooral in Jong Ajax, waarvoor hij wel 29 keer scoorde.

Voor Ajax 1 kwam Cassierra 34 keer in actie, in die duels trof hij vijf keer het doel. Het afgelopen half jaar stalden de Amsterdammers hem bij FC Groningen. Dat resulteerde in een teleurstelling. Cassierra maakte geen indruk bij Groningen en keerde vroegtijdig terug. Terug bij Ajax was voor Cassierra duidelijk dat hij uit mocht kijken naar een nieuwe club. Dat is Racing Club geworden, dat hem over anderhalf jaar voor 3,5 miljoen euro definitief over zou kunnen nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen