Foor vindt dat Vitesse soms opportunistischer mag voetballen

9 februari 2019, 10:33

Navarone Foor vindt dat Vitesse als het nodig is soms best iets opportunistischer mag voetballen als de wedstrijd daarom vraagt. Na eerdere kritieken op het spel van de Arnhemmers, sluit de middenvelder zich enigszins aan in die rij. "Als het voetballend niet kan, dan vechtend. Het hoeft niet altijd mooi."

Dat vertelt hij tegen Omroep Gelderland. Wel richt hij de kritiek meer op de spelersgroe, dan op trainer Leonid Slutsky, die al wat te verduren kreeg. "Wij willen wél altijd mooi voetballen, maar soms is het verstandig om ook gewoon een bal naar voren te spelen en kijken of die goed valt. Kleine dingen die soms wedstrijden bepalen."

Foor, die vorige week geschorst was, noemt opponent FC Groningen als voorbeeld. "Zij spelen helemaal geen mooi voetbal. Het gaat om de punten", realiseert Foor, die wel snapt dat de fans soms kritisch zijn. "Het moet ook beter, maar we hebben nog wedstrijden te gaan. Wij kijken steeds in de spiegel en praten veel met elkaar. De trainer steunt ons altijd. Dan moeten wij hem ook steunen."

Lees ook:

Van Hintum erkent 'verdedigend' Vitesse: "Het sprankelt niet"

Linssen boos: "Voetballen al een hele tijd verschrikkelijk"

Slutsky pareert kritiek: "Het is iedere keer wat anders"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen