Real Madrid mogelijk zonder Varane in returnduel met Ajax

1 maart 2019 – Het is nog onzeker of Raphaël Varane in actie kan komen als Real Madrid het komende dinsdag in de returnwedstrijd in de achtste finale van de Champions League opneemt tegen Ajax. De Franse centrale verdediger is niet ongeschonden uit het bekerduel met FC Barcelona (0-3) gekomen en moet zodoende het duel met de Amsterdammers mogelijk aan zich voorbij laten gaan. Door een schorsing is Sergio Ramos er komende dinsdag zeker niet bij.

Real Madrid mogelijk zonder Varane in returnduel met Ajax

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Varane liep afgelopen woensdag knieschade op toen hij in de halve finale van de Copa del Rey een doelpunt van Barcelona probeerde te voorkomen. Daarbij maakte de Fransman per ongeluk een eigen doelpunt. Varane speelde de wedstrijd vervolgens uit, maar met de nodige pijn. Na de wedstrijd deelde hij via social media een foto van zijn bloederige knie.

Santiago Solari weet nog niet wat hij met Varane aan moet. Real Madrid speelt voor het duel met Ajax nog zaterdag in competitieverband tegen Barcelona. De Franse centrale verdediger trainde donderdag alweer mee, maar is voor beide wedstrijden een twijfelgeval, melden Spaanse media. Kan Varane niet spelen tegen de Amsterdammers, dan zal Solari een centraal duo opstellen dat bestaat uit Nacho en Jesús Vallejo. Eerstgenoemde verving Varane ook al in het heenduel in Amsterdam.

Ajax

gerelateerd