Feyenoord mist Vermeer en Vilhena, Van Persie in de spits

10 maart 2019, 13:44

Feyenoord moet het in Arnhem stellen zonder keeper Kenneth Vermeer en middenvelder Tonny Vilhena. Beide spelers zijn lichtgeblesseerd en voor de middenvelder van de Rotterdammers is dat een unicum: nog nooit miste hij een duel vanwege een blessure. Joris Delle en Orkun Kökcü staan daarom in de basis bij de sterk gewisselde formatie.

Want verder heeft trainer Giovanni van Bronckhorst gekozen voor Robin van Persie als spits, waardoor Nicolai Jørgensen op de bank begint tegen Vitesse. Daardoor start Jens Toornstra, die vorige week helemaal niet in actie kwam tegen FC Emmen, weer in de basis. Voor Vermeer, die wel in de basis werd verwacht, is het te hopen dat hij wél fit genoeg is om mogelijk in actie te komen voor het Nederlands elftal - waar bondscoach Ronald Koeman hem opnam in de voorlopige selectie.

Ook bij Vitesse is er een aantal wijzigingen ten opzichte van vorige week: zo ontbreekt Thulani Serero met een lichte kwetsuur. De middenvelder zit wel op de bank, maar kan niet starten tegen de Rotterdammers. Verder is Jake Clarke-Salter (blessure) vervangen door Maikel van der Werff, terwijl Navarone Foor op de plek van Serero begint.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen