Lukkien met een knipoog over Ajax: "Individueel aardige spelers"

2 april 2019, 15:57

FC Emmen staat woensdagavond voor een zware klus. Ajax, dat na de 3-1 zege op PSV blaakt van het zelfvertrouwen, komt langs op de Oude Meerdijk. Dick Lukkien weet dat het voor Emmen een lastige klus wordt om een goed resultaat neer te zetten tegen de Amsterdammers.

Ajax is na de zege op PSV helemaal terug in de titelrace. "Tja, een goede ploeg", begint Lukkien zijn analyse over de tegenstander van woensdag. "Individueel wel aardige spelers en een duidelijk spelidee", zegt hij met een knipoog via de officiële clubkanalen. "Ik verwacht dat Joël Veltman op de plek van de geschorste Noussair Mazraoui gaat spelen. Verder verwacht ik eigenlijk geen verassingen."

Waar Ajax bovenin meedraait, daar strijdt Emmen tegen degradatie. De promovendus pakte de laatste zes wedstrijden slechts één punt en is terug te vinden op de zeventiende plaats. "Ik probeer daar een beetje nuance in te leggen. Je moet niet alleen kijken naar het resultaat. Hadden we bij Excelsior en Fortuna gewoon de punten gepakt, dan was de teneur nu niet zo negatief geweest", stelt Lukkien.

De trainer is niet ontevreden over het spel van zijn ploeg. "Tegen PEC Zwolle hebben we toch drie honderd procent kansen bij elkaar gespeeld, zij maar twee. Maar als het dan 3-0 wordt, dan kun je daar niets van zeggen. Bij Fortuna Sittard was dat hetzelfde verhaal", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen