Mokhtar vindt in het Noorse Stabæk een nieuwe werkgever

3 april 2019, 15:16

Youness Mokhtar heeft een nieuwe club gevonden: de aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij het Noorse Stabæk. In de winterstop vertrok hij nog bij het Turkse Ankaragucu, waar hij afgelopen zomer naar vertrok. Dat werd geen succes: in Noorwegen hoopt hij op revanche.

Mokhtar is tot het einde van dit kalenderjaar verbonden aan de club, die in de eerste speelronde van het seizoen gelijkspeelde tegen Lillestrøm (1-1). "De eerste indruk hier is erg goed. Het is een leuke plek om te zijn, wel een beetje kouder dan in Nederland", vertelde hij op de clubsite. "Ik ben een technische sepeler, die goed kan dribbelen en een goede voorzet in huis heeft. Ik wil met doelpunten en assists graag belangrijk zijn."

Mokhtar was eerder werkzaam bij PSV, PEC Zwolle, FC Twente, Al-Nassr en dus Ankaragucu. Dat laatste avontuur werd geen succes, omdat die club hem niet meer op tijd betaalde. Bij zijn nieuwe club komt hij met Raymond Gyasi een op de Nederlandse velden bekende voetballer tegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen