Manchester United gaat keihard af bij Everton: 4-0

21 april 2019, 16:29

Manchester United heeft een pak slaag gekregen op bezoek bij Everton. Het elftal van Ole Gunnar Solskjaer leed zondagmiddag op Goodison Park de grootste nederlaag van dit seizoen: 4-0. Daarmee dreigt United straks naast kwalificatie voor de Champions League te grijpen. Arsenal, de nummer vier, komt nog in actie en kan het verschil vergroten tot vijf punten.

Daarbij telt het vertoonde veldspel van Manchester United weinig houvast. De bezoekers, dinsdag door FC Barcelona kansloos uitgeschakeld in de Champions League, speelden als los zand. Everton profiteerde daar optimaal van. Al na een klein kwartier was het raak voor de gastheren. Met een halve omhaal volleerde Richarlison de bal hoog achter David de Gea.

In plaats van dat de achterstand United wakker schudde, ging het van kwaad tot erger. De gasten lieten zich in de 28ste minuut verrassen door een snelle omschakeling. Van buiten het strafschopgebied pegelde Gylfi Sigurdsson de bal in de hoek. Solskjaer greep in de pauze in, door Ashley Young en Scott McTominay te brengen voor Phil Jones en Fred. Ook dat haalde niets uit. Binnen het uur was het over en uit voor United. Lucas Digne raapte een weggebokste hoekschop op en knalde binnen. De afgang werd compleet na opnieuw een uitbraak, waar ditmaal Theo Walcott kalm bleef. 

United bleef gedesillusioneerd achter en moet zichzelf snel bij elkaar zien te rapen, wil het volgend seizoen uitkomen in de Champions League. Aanstaande woensdag komt Manchester City naar Old Trafford, woensdag ontvangt United Chelsea en wachten er nog duels met Huddersfield Town (uit) en Cardiff City (thuis).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen