Eijer weet dat Fortuna eigenlijk veilig is: "Moet wel heel gek lopen"

21 april 2019, 17:43

Fortuna Sittard-trainer René Eijer wilde na het duel met NAC Breda zondagmiddag wel een klein feestje vieren met de spelers. Door de 2-1 overwinning zijn de Limburgers namelijk vrijwel zo goed als veilig, erkende ook de coach. "Het moet wel heel gek lopen als je er niet rechtstreeks in blijft", zei hij over de zeven en acht punten voorsprong op de concurrentie.

Dat zei hij tegenover FOX Sports. In dat kader was het treffen met NAC Breda een cruciaal duel. "Dus we wilden maar één ding: winnen. En dat hebben we gedaan", stak hij van wal. "Goed was het niet, maar dat maakt niet uit. We staan nu acht punten voor op de concurrentie. Wij moeten al drie keer verliezen en zij drie keer winnen willen we het niet redden. Dan moet het wel heel raar lopen."

Hoewel NAC Breda door de nederlaag keihard afstevent op rechtstreekse degradatie, was het verschil tussen beide ploegen voor rust niet groot. Eijer zag ook dat zijn elftal het niet goed deed. "Het begin was heel zenuwachtig. Pas toen we Andrija Novakovich wisselden, hij was niet helemaal fit, werd het wat beter. En we hadden geluk vlak voor rust met die penalty, want echt gevaarlijk waren we niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen