Veltman vol ongeloof: "Hoe dit is gebeurd, verzin je eigenlijk niet"

9 mei 2019, 12:03

Joël Veltman kon vlak na de 2-3 nederlaag tegen Tottenham Hotspur nauwelijks geloven wat hem en zijn teamgenoten was overkomen. Ajax leek na Liverpool de tweede Champions League-finalist te worden, maar een krankzinnige tweede helft gooide roet in het eten. "Soms moet je, hoe gek het ook klinkt, er een beetje van lachen", aldus de rechtsback.

Veltman begon in tegenstelling tot het duel in Londen niet in de basis, maar werd bij een 2-2 stand alsnog binnen de lijnen gebracht. "Hoe dit is gebeurd, verzin je eigenlijk niet", aldus een verbouwereerde Veltman in gesprek met AT5. De Ajacied is blij met de reactie van de Ajax-aanhang na afloop van de wedstrijd. "Misschien vijf of tien seconden na het fluitsignaal begonnen ze te klappen. Iedereen lag op de grond, de een te huilen, de ander te beseffen wat er was gebeurd. Maar dat is een mooi teken en dat geeft ook wel aan dat we trots mogen zijn."

Ajax is de Champions League-finale misgelopen, maar moet zich snel oprichten. Komend weekend staat namelijk alweer het cruciale competitieduel met FC Utrecht op het menu. "Je hebt nog twee finales en die moet je winnen. Anders zou het wel als een nachtkaars uit gaan. Utrecht thuis en De Graafschap uit, die moet je winnen. Dan heb je het kampioenschap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen