De Jong wil De Ligt meenemen naar FC Barcelona

15 mei 2019, 08:03

Als het aan Frenkie de Jong ligt, dan maakt Matthijs de Ligt komende zomer ook de overstap naar FC Barcelona. De negentienjarige aanvoerder van Ajax staat in de belangstelling van zowat de gehele Europese top en wordt de laatste tijd steeds vaker in verband gebracht met de toekomstig werkgever van zijn huidige teamgenoot. "Als ik Barça was, had ik het wel geweten", zegt De Jong tegen de NOS.

De transfersoap rond De Jong kwam in januari al ten einde, maar over de toekomst van De Ligt is vooralsnog weinig duidelijkheid. Al lijkt het wel vast te staan dat de Golden Boy volgend seizoen niet meer in Amsterdam is te bewonderen. "Ik weet oprecht niet wat Matthijs gaat doen. Hij moet het zelf weten, maar van mij mag hij zeker naar Barcelona. Dat lijkt me gezellig en voor Barça is het top om z'n goede speler te halen waar je nog lang mee verder kunt", geeft De Jong zijn nieuwe club een tip.

De Ligt speelt woensdag op De Vijverberg mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax. De centrale verdediger is er naar eigen zeggen nog niet uit waar hij zijn loopbaan na de zomerstop vervolgt. "Ik ben niet jaloers op Frenkie, vooral trots. Iedereen bewandelt zijn eigen pad en mijn pad is nog niet bekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen