Telstar haalt Swolfs op bij Gent en verlengt met Van der Maaten

31 mei 2019, 15:20

Telstar heeft in Anthony Swolfs een nieuwe doelman gevonden. De 21-jarige Belg tekent een contract voor één seizoen, met de optie voor een extra jaar en komt over van AA Gent, door wie hij afgelopen seizoen werd verhuurd. Ook is het aflopende contract van stand-in Sven van der Maaten met een jaar verlengd.

Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. Met de komst van Swolfs is de technische man Piet Buter zeer content. "Met zijn lengte, gedrevenheid talent en wil om in zichzelf te investeren denken wij dat hij prima bij het Telstar past wat wij voor ogen hebben", laat hij weten. "Een jonge keeper die de opleiding genoot bij Club Brugge, ik ben dan ook erg blij dat Anthony voor de uitdaging bij Telstar gaat." Swolfs speelde bij onder andere KV Mechelen, AA Gent en Waasland-Beveren.

Ook over Van der Maaten is Buter tevreden. "Sven heeft de afgelopen twee seizoenen duidelijk laten zien dat hij gegroeid is en dat er nog veel meer in hem zit. Het is aan Sven om zich ook het komende seizoen te laten zien en de strijd aan te gaan in de voorbereiding", aldus Buter. Afgelopen seizoen stond hij aan het begin van het seizoen en de laatste drie duels onder de lat bij Telstar. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen