'Feyenoord werkt tóch mee aan vertrek Vilhena naar Krasnodar'

20 juni 2019, 12:44   Bijgewerkt: 20 juni 2019, 12:56

De kans dat Tonny Vilhena daadwerkelijk naar de Russische club FK Krasnodar vertrekt, wordt tóch steeds groter. De club is met een afvaardiging naar Rotterdam gekomen om de transfer van de middenvelder af te ronden, ondere andere directeur Vladimir Khashig is van de partij. Er ligt voor hem een meerjarig contract klaar.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Zelf zou Vilhena ook wel open staan voor een overgang naar de Russische competitie, waar hij ploeggenoot wordt van Younes Namli. Een dergelijk avontuur is erg lucratief, omdat er veel geld in de club wordt gepompt om de concurrenten uit Moskou en Zenit Sint-Petersburg te verslaan. De Russische club die sinds 2008 bestaat wil onder leiding van miljardair Sergey Galitsky de top van Rusland bestormen

Eerder kwam nog naar buiten dat de transfer zou zijn afgeketst en hij transfervrij zou vertrekken uit Rotterdam-Zuid. De belofte dat Vilhena zou mogen vertrekken was bij technisch directeur Sjaak Troost niet bekend. "Alle door de club gemaakte afspraken worden opgenomen in contracten, die door alle partijen zijn ondertekend. Daarbij worden er geen persoonlijke toezeggingen gedaan, die niet in contracten zijn opgenomen", zei hij over die mogelijke belofte. Mocht hij overigens inderdaad naar Krasnodar vertrekken, kan hij alweer snel terugkomen in Nederland: dat is een van de mogelijke opponenten van PSV in de voorronde van de Champions League. 

Lees ook: 'Krasnodar wil Vilhena

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen