Jeugdig AZ krijgt verrassend pak slaag van Telstar

13 juli 2019, 18:55

AZ draait vooralsnog een prima voorbereiding, maar heeft zaterdag een tik op de neus gekregen. Het team van Arne Slot ging verassend met 3-0 ten onder tegen Telstar. De wedstrijd werd gespeeld in het stadion van de Eerste Divisie-club.

Slot gaf meerdere talenten de voorkeur en liet bijvoorbeeld Maxim Gullit in de basis starten. Telstar heeft de selectie nog niet helemaal op orde, maar speelde zaterdag een prima wedstrijd. Het team van Andries Jonker kwam kort voor rust op voorsprong door een intikker van Richelor Sprangers. Hij was ook de man die er vervolgens ook nog 2-0 van maakte.

Na de pauze probeerde AZ terug te komen in het duel, maar dat lukte in. Sterker nog: Telstar bouwde de voorsprong nog verder uit. Een schot van Melle Springer werd niet goed gekeerd door Rody de Boer, die dus tegen zijn oude club in de fout ging: 3-0.

Een domper voor AZ, dat verder een goede voorbereiding beleeft. Het won al van Club Brugge (5-2), PAOK Saloniki (1-0) en Anderlecht (2-0). Laatsgenoemde wedstrijd werd eerder vandaag gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen