'PSV legt twee miljoen euro neer voor Fransman Boscagli'

17 juli 2019, 07:43   Bijgewerkt: 17 juli 2019, 07:52

Olivier Boscagli lijkt steeds meer op weg naar PSV. De Telegraaf meldt woensdagochtend dat een bedrag van zo'n  twee miljoen euro is gemoeid met de transfer van de Franse verdediger, die overkomt van OGC Nice. Met de komst van Boscagli krijgt de verdediging van de Eindhovenaren steeds meer vorm.

Eerder werd Toni Lato immers al gehuurd van Valencia. Aangezien Lato normaliter slechts één seizoen in Eindhoven speelt, is het aantrekken van Boscagli een logische investering van PSV. De Eindhovenaren lopen daarnaast weinig risico, gezien het relatief lage transferbedrag.

Eerder deze zomer haalde PSV Robbin Ruiter, Ibrahim Afellay, Bruma en dus Lato binnen. Boscagli valt bij zijn huidige ploeg net buiten de basis, maar zou in de Eredivisie moeiteloos mee moeten kunnen. De Eindhovenaren zijn daarnaast ook nog altijd op zoek naar een vervanger voor Daniel Schwaab. Technisch manager John de Jong hoopt dat er nog vóór het Champions League-duel met Basel, over zes dagen, witte rook is in die kwestie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen