Kinsbergen kan Feyenoord-doelwit Eenhoorn opvolgen bij AZ

19 juli 2019, 08:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AZ dreigt algemeen directeur Robert Eenhoorn te verliezen aan Feyenoord, maar zal vermoedelijk niet lang hoeven na te denken over diens opvolger. Michael Kinsbergen, de huidige operationeel directeur van de Alkmaarse club, kan dan namelijk doorschuiven binnen de organisatie.

Feyenoord ziet in Eenhoorn de beste opvolger van Jan de Jong, die eerder deze week aankondigde op te stappen bij de Rotterdamse club. Hij volgde in 2017 Eric Gudde op in De Kuip. Ook Eenhoorn was destijds in beeld, maar koos er toen voor om AZ trouw te blijven. Nu zouden de kaarten na een aantal jaren anders liggen.

Lees ookAlgemeen directeur Jan de Jong vertrekt bij Feyenoord

De Telegraaf schrijft dat bij een vertrek van Eenhoorn Kinsbergen een goede kans maakt om diens opvolger te worden. De 60-jarige Kinsbergen is een ervaren bestuurder en was tussen 2012 en 2015 algemeen directeur bij Ajax. In Amsterdam leidde hij destijds de huidige algemeen directeur Edwin van der Sar op. Kinsbergen is momenteel al in dienst bij AZ als operationeel directeur en werkt volgens de krant op veel gebieden samen met Eenhoorn, waardoor een overgave van de macht makkelijker kan verlopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen