Til wil stap naar Moskou maken, maar AZ wijst eerste bod af

26 juli 2019, 14:35   Bijgewerkt: 26 juli 2019, 14:57

Guus Til wil graag vertrekken naar Spartak Moskou. De Russische club wil de middenvelder overnemen van AZ, zo werd eerder vanmiddag al bekend. De Alkmaarders zouden een eerste bod van de Russen echter hebben afgewezen, zo schrijft De Telegraaf.

Spartak Moskou wilde in eerste instantie meer dan tien miljoen euro betalen voor de 21-jarige Til, maar dit werd door AZ van tafel geveegd. Til kan in Rusland een contract voor vier jaar ondertekenen en een enorme verbetering van zijn salaris tegemoet gaan zien. Tegen De Telegraaf zegt Til de transfer wel te zien zitten. "Ik heb AZ aangegeven dat ik deze stap graag wil maken", is zijn eerste korte commentaar.

Overleg

Rond de wedstrijd tussen AZ en BK Häcken in de voorronde van de Europa League gisteravond was er al contact tussen de zaakwaarnemers van Til en de leiding van AZ. De club wil het jeugdproduct echter niet zomaar laten gaan en wil dus meer geld zien. Daar zou volgens de krant momenteel overleg over plaatsvinden. Spartak Moskou kwam bij Til uit, omdat een poging om Gaston Pereiro over te nemen van PSV was mislukt.

Lees ook: 'Spartak Moskou wil Til na mistasten bij Pereiro' 

Player Special bij TOTO: win 7

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen