AZ en Spartak Moskou blijven in gesprek over transfer Til

30 juli 2019, 14:03

AZ blijft met Spartak  Moskou in gesprek over Guus Til. Dat bevestigt directeur voetbalzaken Max Huiberts. De Alkmaarders zouden vorige week een eerste bod vanuit Rusland hebben afgewezen. Tevens rekent Huiberts erop dat er komende weken nog versterkingen naar Alkmaar komen.

Huiberts erkent de onderhandelingen met Spartak. "Dat klopt. Er is contact geweest tussen beide clubs", geeft hij aan via de clubkanalen van AZ. "Dat loopt op dit moment. Ik kan er nog niets met zekerheid over zeggen. We zijn met die club in gesprek."

Lees ook: Til wil stap naar Moskou maken

AZ kijkt ook waar het zichzelf kan versterken. "Dat doen we altijd. Ik ga ervan uit dat er zeker spelers bij gaan komen. In principe in alle linies kijken we naar versterkingen. Als die haalbaar én beschikbaar zijn, zullen we niet nalaten die toe te voegen."

Tot dusver heeft AZ een rustige transferzomer achter de rug. Van de basisploeg van vorig seizoen vertrokken Adam Maher (FC Utrecht) en Mats Seuntjens (Genclerbirligi). Daarvoor terug kwamen Jordy Clasie (Southampton) en Yukinari Sugawara (Nagoya Grampus). "Kijkend naar de aantallen gaat het redelijk goed op dit moment", concludeert Huiberts.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen