Willem II huurt Queirós voor één seizoen van 1. FC Köln

8 augustus 2019, 22:14

Willem II heeft zich voor komend seizoen versterkt met João Queirós. De Portugese verdediger komt over van 1. FC Köln en wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd. In de voorbereiding trainde hij al een week mee met de Tilburgers, waardoor hij vermoedelijk spoedig inzetbaar zal zijn voor Adrie Koster.

Dat maakt Willem II bekend via de offciële kanalen. "João heeft in zijn trainingsweek een goede indruk achtergelaten. We waren op zoek naar nog een linksbenige centrale verdediger", aldus Joris Matthijsen. "Daar zijn er niet veel van. Daarom is het mooi dat João bij ons getekend heeft." Achterin vertrokken deze zomer onder andere Thomas Meissner, Diego Palacios en Vurnon Anita.

Queirós, die eerder speelde voor SC Braga en Palmeiras en tevens jeugdinternational van Portugal is, kijkt uit naar zijn periode in Tilburg. "De trainingen, groep en sfeer zijn me hier zeer goed bevallen", laat hij weten. "In Portugal heb ik afgewacht of Willem II me wilde hebben. Gelukkig ben ik weer terug, het voelt fijn om hier te zijn. Deze keer niet voor een week, maar een heel seizoen."

In navolging van Paul Gladon is hij al de tweede aanwinst deze week, terwijl ook middenvelder Jhonny Quiñónez in beeld is in Tilburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen