Vitesse: Grot mogelijk in de basis, Linssen wil langer blijven

9 augustus 2019, 16:21

Door de schorsing van Riechedly Bazoer moet Leonid Slutsky enigszins sleutelen aan het team van Vitesse dat vorige week gelijkspeelde tegen Ajax. Volgens Omroep Gelderland is de kans groot dat Jay-Roy Grot als vervanger in de basis start tegen Willem II.

Dat wil trainer Leonid Slutsky echter niet bevestigen. "Ik heb er nog geen definitieve beslissing over genomen", reageert de Rus. Ook Grot kan nog geen uitsluitsel geven. "Ik hoop het en ik denk het, maar weet niets zeker." Vitesse gaat zaterdagavond op bezoek bij Willem II, dat vorige week knap won bij PEC Zwolle.

Situatie Linssen

Bryan Linssen werd deze zomer veelvuldig in verband gebracht met een transfer, maar speelt nog altijd in Arnhem. Zijn contract loopt volgend jaar af en de buitenspeler verwacht die verbintenis uit te dienen. "Honderd procent zeker kun je het natuurlijk nooit zeggen, maar de kans is niet groot dat ik wegga. Ik ben er ook niet mee bezig en ben er ook rustig onder", vertelt de aanvaller. "Weet je, jaren geleden keek ik er anders tegen aan. Toen ik bij FC Groningen speelde bijvoorbeeld. Toen moest ik echt weg. Maar ik zit hier goed op mijn plek. Ik ben aanvoerder, voel me lekker en heb veel speeltijd." Hij kreeg wel enkele aanbiedingen. "Er is wel wat voorbij gekomen, maar dat zag ik niet zitten en daardoor werd het ook concreet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen