'FC Twente ziet in Feyenoords Verdonk opvolger Matos'

14 augustus 2019, 21:15   Bijgewerkt: 14 augustus 2019, 22:02

FC Twente wil Calvin Verdonk ophalen bij Feyenoord. De overbodige linksback komt niet voor in de plannen van trainer Jaap Stam en van die situatie hoopt FC Twente snel te profiteren. De gepromoveerde club kreeg eerder op de dag (woensdag) goed nieuws over de financiële situatie, waardoor het de markt op kan.

Voetbal International maakt melding van de interesse van de Tukkers. Omdat José Matos afgelopen uitviel met een zware knieblessure moet FC Twente op jacht naar een vervanger. Met Ridgeciano Haps en Tyrell Malacia beschikt Stam over twee backs die hoger in de pikorde staan dan Verdonk. Het zou gaan om een verhuurbeurt en hij zou komend weekend al inzetbaar zijn.

De inmiddels 22-jarige voetballer werd eerder verhuurd aan PEC Zwolle en NEC en speelde in totaal achttien officiële wedstrijden voor de Rotterdammers. Rafik Zekhnini, Keito Nakamura, Giorgi Aburjania en Matos werden eerder gehuurd door FC Twente, Julio Pleguezuelo, Lindon Selahi, Emil Berggreen en Paul Verhaegh hadden een transfervrije status toen ze naar Enschede kwamen.

Lees ook: 'FC Twente kan met geld van investeerders spelers halen'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen