Go Ahead Eagles maakt zich op voor 'heet avondje' bij Cambuur

15 augustus 2019, 15:51

Go Ahead Eagles wacht vrijdagavond in de tweede speelronde van de Eerste Divisie een traditioneel zware uitwedstrijd. De club uit Deventer gaat op bezoek bij SC Cambuur. Go Ahead wist slechts één van de laatste veertien ontmoetingen in Leeuwarden te winnen. "We bereiden ons voor op een heet avondje", zegt trainer Jack de Gier.

De club uit Deventer won vorige week met 3-2 van MVV, terwijl Cambuur op bezoek bij De Graafschap met 2-0 onderuitging. "Het is hun eerste thuiswedstrijd en ze zullen getergd zijn na de nederlaag in Doetinchem. Ik verwacht dat ze vanaf het begin gaan proberen ons onder druk te zetten. Dan is de uitdaging voor ons om niet in paniek te raken en te blijven voetballen", stelt De Gier tegenover RTV Oost.

Met een overwinning is Go Ahead het seizoen goed begonnen. "Natuurlijk ging niet alles perfect, met name in de omschakeling, maar we hebben volop kansen gecreëerd en veerkracht getoond. Daarnaast is een van de belangrijkste doelen van zo'n eerste wedstrijd – het publiek voor je winnen – denk ik ook behaald", aldus De Gier, die in Leeuwarden Jeroen Veldmate, Zakaria Eddahchouri en Adrian Edqvist mist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen