Van den Brom benieuwd of Utrecht ook in De Kuip kan domineren

16 augustus 2019, 16:02

FC Utrecht werd onlangs weliswaar uitgeschakeld in de voorrondes van de Europa League, maar is de competitie met zes punten uit twee wedstrijden wel goed begonnen. Zondag wacht met een uitwedstrijd tegen Feyenoord de eerste grote uitdaging voor de Domstedelingen. John van den Brom is benieuwd hoe zijn ploeg zich in De Kuip manifesteert.

"Ik ben benieuwd of wij onze manier van spelen ook in De Kuip kunnen laten gelden. Als we daartoe in staat zijn, zoals we dat de afgelopen twee wedstrijden hebben gedaan, dan wordt het interessant en leuk", zegt hij tegenover het televisiekanaal van Utrecht. "Ik heb daar wel vertrouwen in, want we hebben een elftal dat niet snel van de kaart is. We hebben ervaren jongens die daar vaker hebben gespeeld. Het gaat om de vorm van de dag, de brutaliteit en het lef om daar hetzelfde te doen als in een thuiswedstrijd. Die uitdaging zie ik wel met een goed gevoel tegemoet."

Utrecht won van ADO Den Haag (2-4) en PEC Zwolle (3-1). In beide wedstrijden kwamen de Domstedelingen op achterstand. "We zijn tevreden, maar er kunnen nog dingen beter. Als je zondag in een situatie komt waarin je achter komt, weet je dat het heel moeilijk wordt. Je wilt ook weleens aan de andere kant zitten, dat je echt controle hebt in de wedstrijd. Dat zijn nog stappen die we met z'n allen kunnen zetten", zegt Van den Brom, die nog niet weet of Sander van de Streek inzetbaar is tegen Feyenoord. Adrian Dálmau, Jean-Christophe Bahebeck, Joris van Overeem en Simon Makienok komen in elk geval niet in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen