Bayer zeer content met Bosz en zat om tafel over nieuw contract

22 augustus 2019, 11:09

De kans is groot dat Peter Bosz binnen afzienbare tijd een nieuw contract gaat tekenen bij Bayer Leverkusen. De succesvolle coach maakt een goede indruk bij de Bundesliga-club, met wie hij Champions League-voetbal afdwong vorig seizoen. De clubleiding wil dat graag belonen met een nieuwe én langere verbintenis dan zijn huidige contract dat in 2020 afloopt.

Dat schrijft Kicker althans. Bosz werd vorig seizoen aangesteld op de plaats van de ontslagen Heiko Herrlich en behaalde direct Champions League-voetbal met zeer aanvallend voetbal. Hoewel hij met Julian Brandt een belangrijke steunpilaar verloor, begon Bayer het nieuwe seizoen ook bijzonder aanvallend, al werd er van het gepromoveerde Paderborn maar met moeite gewonnen (3-2).

Desondanks is sportief directeur Simon Rolfes zeer tevreden over de samenwerking. "Natuurlijk willen we dat Peter langer blijft, beide partijen zijn tevreden en dat is een goed uitgangspunt", stelt hij. De eerste gesprekken over een langer verblijf zijn volgens het doorgaans betrouwbare Duitse medium al gevoerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen