'Vitesse wil Dicko huren en heeft alternatief bij vertrek Karavaev'

2 september 2019, 14:43

Vitesse wil zich op de slotdag nog versterken met Nouha Dicko. De club is in gesprek met Hull City over een verhuurperiode van de aanvaller die bij de nummer twintig van de Championship op een zijspoor is geraakt. Door de blessures van Charly Musonda en Hilary Gong wil men voorin meer opties hebben. 

Dat schrijft De Gelderlander. Trainer Leonid Slutsky haalde de Malinees in 2017 van Wolverhampton Wanderers naar Hull City, waar de Rus eerder ook Max Clark al oppikte namens Vitesse. Het gaat om een verhuurbeurt: de Arnhemmers hebben niet de financiële middelen om hem blijvend over te nemen. Eerder was Dicko actief bij onder andere Wolverhampton Wanderers, Blackpool, Wigan Athletic en RC Straatsburg.

Mogelijk komt er ook nog een verdedigende versterking voor Vitesse: Vyacheslav Karavaev is momenteel op weg naar Zenit Sint-Petersburg, zo schrijven diverse Russische media. Als die overgang rondkomt, dan heeft Vitesse nog een optie achter de hand. Om wie dat gaat, dat schrijft het regionale medium niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen