FC Twente huurt verdediger Latibeaudiere van Manchester City

2 september 2019, 21:58

FC Twente heeft alsnog een nieuwe speler gehaald. De Tukkers huren Joël Latibeaudiere (19) dit seizoen van Manchester City, waar de multifunctionele verdediger in onder 23-team speelde. Met de komst van de Engelse jeugdinternational (links op archiefbeeld) is Twente klaar op de transfermarkt.

Joël Latibeaudiere speelt deze interlandperiode met Engeland Onder 20 tegen de leeftijdsgenoten van Nederland. "Joël is een lichtvoetige verdediger die achterin op de meeste posities uit de voeten kan. We kwamen in aantallen sowieso verdedigers te kort, dus waren we blij dat zowel Joel als Manchester City open stond voor een huur", zegt technisch directeur Ted van Leeuwen op het clubkanaal van Twente.

Twente ontbond op Deadline Day ook de contracten van Tom Boere, Alexander Laukart, Jelle van der Heyden en Jeroen van der Lely. Boere vond met het Duitse Uerdingen al een nieuwe werkgever. Door het vertrek van dit viertal kwam er nog ruimte in de selectie van Latibeaudiere nadat Van Leeuwen eerder aangaf dat Twente in principe klaar was op de transfermarkt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen