Kritische Blind 'kreeg geen grip' op aanvallen van Heerenveen

14 september 2019, 21:03

Daley Blind is blij dat hij met Ajax de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen met 4-1 won, maar is niet te spreken over bepaalde momenten tijdens de wedstrijd. Volgens de ervaren verdediger was het achterin voor rust niet best. "We stonden in de eerste helft niet goed. We kregen er geen grip op."

Dat stelt hij in gesprek met FOX Sports. Blind speelde centraal achterin met Perr Schuurs en die combi bleek niet al te succesvol. De positionering was voor rust niet goed. "Daar hebben we over gesproken in de rust. Daarna hebben we het rechtgetrokken." Bovendien mazzelde Ajax toen Jens Odgaard zijn 1-2 afgekeurd zag worden na een lichte overtreding op Joël Veltman. "Veltman zei meteen al dat er een overtreding was, maar wel lekker dat 'ie de goal afkeurt."

Zo begint Ajax een belangrijke week, waar het dinsdag Lille in de Champions League en zondag PSV in de eredivisie treft, met een ruime overwinning. "Het wordt een mooie en belangrijke week. Het is fijn dat we de horde Heerenveen genomen hebben en nu kunnen we vooruitkijken naar de volgende wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen