Toornstra zag gemakzucht na voorsprong: "Er veranderde iets"

22 september 2019, 18:33

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Feyenoord, zondagmiddag tegen FC Emmen. De Rotterdammers stonden al snel met 0-2 voor, maar geven het helemaal uit handen. Uiteindelijk werd er door een late goal van Jens Toornstra moeizaam met 3-3 gelijkgespeeld. Hij weet dat het beter moet.

Toornstra viel in de tweede helft in en zag dat zijn teamgenoten het helemaal weggaven na de vroege voorsprong. "Het was heel slecht", zegt de middenvelder tegen FOX Sports. "Het eerste kwartier waren we heer en meester en maken we twee goede goals. Dan moet je doordrukken. Er verandert iets, waardoor wij de ruimtes te groot laten worden. Dan komt er een goal en gaan zij er weer in geloven. Dan zie je wat er kan gebeuren."

Feyenoord gaat anders spelen op het moment dat het gemakkelijk gaat, ziet Toornstra. "Er verandert iets in onze houding", vertelt de invaller. "Als team waren we goed bezig, maar daarna valt het uit elkaar. Dat is een beetje het verhaal van de laatste weken, waarin we goede periodes afwisselen met heel slechte."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen