Slot voorspelt na knappe zege opnieuw lastig duel voor AZ

27 september 2019, 14:20   Bijgewerkt: 27 september 2019, 14:25

Arne Slot verwacht dit weekend weer een zware wedstrijd voor AZ. Hoewel zijn elftal een uitstekende indruk maakt momenteel en donderdagavond nog met 0-3 won van Feyenoord, ziet hij in Heracles Almelo een meer dan gevaarlijke tegenstander. "Heracles is het seizoen wat moeilijk begonnen qua resultaten maar de laatste weken zijn de resultaten vele malen beter."

Dat vertelt hij tegenover NH/Nieuws. Slot ziet dat ze in Almelo gedurende het seizoen sterker worden. "Ik denk dat het geen toeval is, want je zag in het begin ook al dat ze goed voetbalden", stelt hij. "Ze blijven hard werken, heel veel lopen en de verdedigende organisatie staat goed. Ook geven ze nooit op, dus het wordt een interessante wedstrijd."

Over de fitheid van zijn spelers kon Slot daags na het duel met Feyenoord weinig zinnigs zeggen. Wel moest Fredrik Midtsjo in De Kuip voortijdig naar de kant met lichte kramp. "Vorige week heb ik hem niet laten spelen om hem even wat rust te geven zodat hij weer helemaal fit was. Maar desondanks moest hij er na tachtig minuten af. Hij voelde lichtjes wat kramp aankomen en ook voor hem geldt dat we morgen moeten bekijken hoe hij er voor staat", aldus Slot. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen