Lukkien steekt in hand in eigen boezem na vele blessures Emmen

3 oktober 2019, 19:19

FC Emmen-trainer Dick Lukkien vindt het aantal blessuregevallen bij zijn ploeg te hoog tot dusver dit seizoen. De oefenmeester kijkt daarom ook naar de rol van de technische staf in de blessuregevallen. "Misschien hebben te weinig gekeken naar het individu en de belasting en belastbaarheid in een week niet goed ingeschat en hebben we sommige spelers te zwaar belast."

Dat vertelt trainer Lukkien tegenover RTV Drenthe. "In sommige gevallen is dat domme pech. Dan heb ik het over de blessures van Jan-Niklas Beste, Nick Bakker en Marko Kolar. Maar er zitten ook wel spierblessures bij die we kritisch bekeken hebben, waarbij we ons als technische- en medische staf ook een spiegel hebben voorgehouden", erkent Lukkien.

"Het is altijd lastig om de vinger op de zere plek te leggen, maar ik schroom niet om de hand in eigen boezem te steken. Maar ook hier geldt: fouten worden gemaakt", aldus de oefenmeester, die ondanks de blessuregevallen komend weekend een goede indruk wil maken tegen Heracles Almelo.

"We hebben vertrouwen in wat we doen", aldus Lukkien. "Als we doen wat we kunnen, dan hebben we absoluut kans op een resultaat. Zo gaan we ook die kant op, om een goed resultaat te halen in Almelo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen