Müller twijfelt openlijk over toekomst bij Bayern München

9 oktober 2019, 21:47

Thomas Müller speelt al sinds 2000 voor Bayern München, maar de aanvallende middenvelder sluit niet uit dat er binnenkort een einde komt aan zijn periode bij Der Rekordmeister. De Duitser zit in het nieuwe seizoen meer op de bank dan hem lief is. De laatste vijf wedstrijden startte Müller niet.

Als invaller kwam Müller de laatste wedstrijden wel telkens in actie, maar in totaal speelde hij verdeeld over vijf wedstrijden slechts 67 minuten. "Daar ben ik absoluut niet tevreden mee", zegt hij tegen Kicker. "Ik ben nog maar dertig jaar, fit en hongerig naar succes. Met de club, maar ook persoonlijk. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn kwaliteiten het team kan helpen."

Door de komst van Coutinho komt Müller steeds minder aan spelen toe. "Natuurlijk heeft dat de concurrentie op mijn positie verhoogd, maar dat is het probleem niet. Een coach moet elke wedstrijd moeilijke beslissingen nemen, maar de ontwikkelingen in de laatste wedstrijden stemmen me ontevreden. Als de staf alleen een rol als invaller voor mij ziet weggelegd, dan moet ik serieus nadenken over mijn toekomst. Voor die rol ben ik te ambitieus", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen