Kroatië zet grote stap richting EK, Slowakije en Wales gelijk

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 oktober 2019 – Kroatië heeft donderdagavond uitstekende zaken gedaan in de EK-kwalificatie. Voor eigen publiek wonnen de Kroaten met 3-0 van Hongarije, terwijl concurrenten Slowakije en Wales tegen elkaar gelijkspeelden (1-1).

Kroatië zet grote stap richting EK, Slowakije en Wales gelijk

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kroatië - Hongarije 3-0
Verliezend WK-finalist Kroatië had slechts een helft nodig om Hongarije van zich af te schudden. Luka Modric opende na vijf minuten de score, waarna Bruno Petkovic met een hakbal de score verdubbelde. De aanvaller van Dinamo Zagreb scoorde voor rust zijn tweede van de avond en daarmee de 3-0.

Na rust werd er in niet meer gescoord in Split, ondanks dat Kroatië een penalty kreeg en de Hongaar Laszlo Kleinheisler na 55 minuten zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Door de overwinning staat Kroatië met nog twee wedstrijden te spelen drie punten los van nummer twee Slowakije. Hongarije heeft vier punten minder, Wales - dat een wedstrijd minder heeft gespeeld - ligt zes punten achter.

Slowakije - Wales 1-1
Kroatië lijkt er met het eerste EK-ticket vandoor te gaan, maar de strijd om de tweede plaats ligt nog helemaal open. Slowakije en Wales speelden donderdag in Trnava met 1-1 gelijk. Kieffer Moore zette de Welshmen halverwege de eerste helft op voorsprong, maar via Juraj Kucka kwamen de Slowaken na rust op gelijke hoogte. Door een rode kaart van Norbert Gyomber kwam het thuisland in de slotfase met tien man te staan, maar Wales slaagde er niet in om daar van te profiteren.

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd