Sneijder: "Zwaar klote, natuurlijk"

26 juni 2006, 02:14

Ook bij Wesley Sneijder was de teleurstelling enorm, zondagavond in Nürnberg. De middenvelder vond dat Nederland een redelijk goede wedstrijd gespeeld had tegen Portugal, maar dat net het broodnodige stuk geluk ontbrak.

"Dit was de meest bizarre wedstrijd uit mijn carrière tot nu toe, de meest teleurstellende ook", zegt de Ajacied in de catacomben van het Franken-stadion in Nürnberg. "We hebben bij vlagen aardig gespeeld, maar het zat gewoon niet mee. We hadden een mooie poule en daar zijn we fantastisch doorheen gekomen. Dat het WK dan op zo'n manier eindigt, is gewoon zwaar klote."

Sneijder was overigens één van de zestien spelers die geel kreeg van arbiter Ivanov. De middenvelder had geen goed woord over voor de leidsman. "Hij floot zeker niet in ons voordeel. Ik vond mijn kaart ook vreemd. Die Portugezen hingen met z'n drieën boven Heitinga, iedereen liep te trekken. Ik deed niets anders dan die Portugezen."

Overigens vond Sneijder dat de vele gele kaarten in het nadeel van Nederland waren. "We kwamen in het begin van de tweede helft aardig in ons spel, maar door al die kaarten moesten we noodgedwongen anders gaan spelen. Dat hielp niet mee, want daardoor kwamen we moeilijker in ons ritme."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen