Koploper PSG blameert zich bij hekkensluiter Ligue 1

1 november 2019, 22:52

Paris Saint-Germain won vorige week de kraker tegen Olympique Marseille, maar heeft vrijdag ook een ander gezicht laten zien. De sterrenformatie van Thomas Tuchel bleek namelijk niet opgewassen tegen Dijon, dat laatste staat: 2-1.

Kylian Mbappé scoorde vorige week twee keer en gaf toen ook twee assists en was ook vanavond scherp. Hij tekende na negentien minuten voor de 0-1 en leek PSG aan een makkelijke avond te helpen. Het team haalde vervolgens echter de voet van het gaspedaal en kwam in de problemen. Op slag van rust zorgde Mounir Chouair voor de gelijkmaker en kort na rust was het weer raak. Jhonder Cadiz hielp Dijon aan de leiding en die ploeg hield de 2-1 voorsprong knap vast. Gezegd moet worden dat de nieuwe keeper Keylor Navas er bij beide goals niet goed uitzag. PSG was uiteraard de betere ploeg, maar creëerde niet heel veel kansen en verloor.

Het is de derde nederlaag van dit seizoen in de Ligue 1 voor PSG, dat nog steeds wel onbedreigd bovenaan staat. Dijon staat nog onderaan, maar heeft de concurrentie wel in het vizier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen