Mazraoui moet aan de bak: "Wordt een mooie concurrentiestrijd"

2 november 2019, 12:40

Voor Noussair Mazraoui is het perspectief behoorlijk veranderd bij Ajax. De rechtsback was vorig seizoen eerste keus en kende een goed seizoen, maar dit voetbaljaar heeft hij het door de opkomst van Sergino Dest een stuk lastiger. De Marokkaan gaat graag de concurrentiestrijd aan.

De verdediger stond vrijdag weer eens in de basis tegen PEC Zwolle (2-4) en sprak na het duel met FOX Sports. "Met mij gaat het goed ik. Ik viel buiten de basiself en had problemen met m'n fitheid. Geblesseerd, dan weer fit, dan weer geblesseerd, geen voorbereiding. Nu moet ik zorgen dat ik fit blijf, goed train en aan de trainer laten zien dat het geen geluksseizoen was", beseft de international.

Mazraoui wil dit seizoen graag 'doorpakken'. "Het ging zo lekker in het eerste seizoen. We werden kampioen, wonnen de beker en bereikten de halve finale van de Champions League. Daar ben je onderdeel van. Nu val je er buiten door verschillende dingen, maar dat maakt me mentaal sterker." Wil Mazraoui weer een vaste basiskracht worden, dan zal hij af moeten rekenen met Dest. "Het is een goede speler. Daar draai ik niet omheen. Het wordt een mooie concurrentiestrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen