Van den Brom geniet: "Mooi om te zien hoe hongerig ze zijn"

3 november 2019, 19:00

Het was zondag een uitstekende dag voor FC Utrecht. De Domstedelingen hadden op eigen terrein geen enkele moeite om het povere Fortuna Sittard op de knieën krijgen: 6-0. Trainer John van den Brom telt zijn zegeningen.

De coach is van mening dat zijn team weinig fout deed tegen Fortuna. "Vandaag speelden we op meerdere vlakken echt een uitstekende wedstrijd. Goed in de organisatie, weinig weggegeven en zelf natuurlijk zes keer gescoord", somt hij op bij RTV Utrecht. Het is voor Utrecht de derde zege op rij in de competitie. "Mooi om te zien hoe hongerig de jongens vandaag waren. Genieten op de bank."

Utrecht staat nu vierde in de Eredivisie, omdat het een beter doelsaldo heeft dan Vitesse. Er is voor Van den Brom dan ook weinig reden om niet blij te zijn. "Dat komt doordat ik echt een stijgende lijn zie. Als ik zie wat voor wedstrijd wij vandaag aan de bal speelden smaakt dat naar meer. Er was heel veel bereidheid om diep te gaan, bij Gyrano (Kerk, red.) en Bart (Ramselaar, red.) bijvoorbeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen